ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Σελίδες

29 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση (20-12-2016)


Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των 3 συστεγαζόμενων σχολείων του σχολικού συγκροτήματός  μας, οι μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου παρουσίασαν την χριστουγεννιάτικη θεατρική τους παράσταση με τίτλο "Που πήγε ο Άγιος Βασίλης;"
Υπεύθυνοι της παράστασης ήταν οι εκπαιδευτικοί Παπαδάκη Μάρα - Μαλαβέτα Αναστασία - Τουπογιάννη Μαρίνα - Αυχούδια Δώρα και Κριτσωτάκης Γιώργος.
Ακολούθησε η χορωδία του σχολείου με τα κάλαντα και εν συνεχεία στην σκηνή ανέβηκαν οι μικροί μαθητές  του Δημοτικού σχολείου Κωφών και Βαρηκόων με απόδοση ποιημάτων στην νοηματική γλώσσα. 


Την σκυτάλη πήρε η θεατρική ομάδα των μαθητών του Εσπερινού Λυκείου Ηρακλείου, παρουσιάζοντας το δικό της εορταστικό δρώμενο, με συνοδεία ζωντανής μουσικής.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κυρία Αγγελική Ζαχαράτου (Υπεύθυνη Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων του νομού Ηρακλείου), ο κύριος Χατζηδάκης Γεώργιος (Σχολικός Σύμβουλος Φυσικών ν. Ηρακλείου), ο Διευθυντής του Εσπερινού Λυκείου Ηρακλείου κ. Μαυρίδης Παύλος καθώς και μαθητές & καθηγητές του συστεγαζόμενου Εσπερινού Λυκείου.

 Ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου έφτιαξε έναν γευστικότατο γιορτινό μπουφέ, ενώ οι μαθητές μας, έστησαν ένα μικρό παζάρι με τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους.




Ευχαριστούμε πολύ όλους, μικρούς και μεγάλους που παραβρέθηκαν στην χριστουγεννιάτικη γιορτή μας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία και γαλήνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου