ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ

Σελίδες

29 Μαρτίου 2015

Εορτασμός της επετείου 25ης Μαρτίου 1821 - Θέατρο Σκιών (24-3-2015)

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα στο σχολείο μας τους μαθητές και το προσωπικό του ΕΠΑΛ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για να γιορτάσουμε μαζί την επέτειο της 25ης Μαρτίου με έναν διαφορετικό τρόπο... με την παράσταση θεάτρου σκιών, των μαθητών του Ειδικού Γυμνασίου, "Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση".


Συντελεστές της παράστασης: Οι καθηγήτριες Παπαδάκη Μάρα(Φιλόλογος)& Αναγνωστοπούλου Ναταλία(Φιλόλογος). 

Καραγκιοζοπαίχτες
: Οι μαθητές: Κουνάλης Μιχάλης, Φαρσάρη Αρετή, Μπιμπάκης Δημήτρης, Μαυράκης Βαγγέλης, Κονσολάκης Κωνσταντίνος, Ρουσάκης Γιώργος, Μαλιαράκης Γιώργος.

Σκηνικά
: έγιναν όλα από την αρχή από τις υπεύθυνες καθηγήτριες και τον Διευθυντή του Ειδικού Γυμνασίου Μανίκα Σωτήρη.

Καθηγητές και προσωπικό του σχολείου που δάνεισαν τις φωνές τους για την ηχογράφηση του κειμένου: Καρασάνης Γιάννης (ΕΒΠ), Ράπτης Παναγιώτης (Φυσικής Αγωγής), Κακουλάκης Κωνσταντίνος (Φιλόλογος), Κοκολάκης Μιχάλης (Μαθηματικός), Βαγγέλης Τσιμητάκης (Φιλόλογος)και ο μαθητής Κουγιουμτζής Μιχάλης.

Και φυσικά να ευχαριστήσουμε τ
ις καθηγήτριες: Αυχούδια Δώρα (Φυσικό) για την ηχοληψία, την επεξεργασία του ήχου και την βιντεοσκόπηση, Κατσούλη Μαρία(Μουσικό) για την μουσική επιμέλεια της γιορτής και Τουπογιάννη Μαρίνα (Φυσικής Αγωγής) για την επιμέλεια των χορευτικών.
Η όλη παράσταση είναι έργο αποκλειστικά των μαθητών, καθηγητών και Διευθυντή του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου!

Οι μαθητές των σχολείων μας απήγγειλαν αποσπάσματα σχετικά με την ημέρα, χόρεψαν, τραγούδησαν και έπαιξαν μουσικά όργανα.
Στην λύρα ο μαθητής Κουτσογιαννάκης Γιάννης.




Δείτε στιγμιότυπα από την γιορτή μας
   
  
   







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου