9 Νοεμβρίου 2014

Ανακοινώσεις


12-09-2017
Αγαπητοί γονείς, σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά και σας ενημερώνουμε ότι αύριο ημέρα Τετάρτη 13/09/2017 οι μαθητές θα προσέλθουν 08:15π.μ. και θα αποχωρήσουν 10:45π.μ.
Παρακαλούμε οι μαθητές να έχουν μαζί τους ένα τετράδιο και ένα στυλό.
Προσωρινό πρόγραμμα θα δοθεί αύριο για την Πέμπτη και την Παρασκευή. 
Αναφορικά με τα δρομολόγια, εντός της εβδομάδας θα τακτοποιηθούν όλα.
Σας ευχαριστούμε.


5/9/2017
Ο Αγιασμός για το νέο Σχολικό έτος 2017-2018 θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:45
Οι μαθητές θα έρθουν χωρίς τσάντες και θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας.

           Καλή σχολική χρονιά!9/6/17
Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε πως οι έλεγχοι επίδοσης
των μαθητών θα δωθούν την 
Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 
από τις 9:00 έως τις 13:30.
Παρακαλούμε τους γονείς των μαθητών της Γ΄ τάξης που δεν έφεραν φωτογραφία ταυτότητας του μαθητή/μαθήτριας, οπωσδήποτε να την φέρουν στο σχολείο έως την Πέμπτη 17 Ιουνίου.
Επισημαίνουμε πως χωρίς φωτογραφία δεν μπορεί να εκδοθεί απολυτήριο.

 Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε πως τα μαθήματα του διδακτικού έτους 2016-2017 ολοκληρώνονται την Τετάρτη 31/5/17.
Οι μαθητές και των 3 τάξεων (Α,Β,Γ) στη συνέχεια θα πρέπει να προετοιμαστούν για τις προαγωγικές-απολυτήριες-ανακεφαλαιωτικές εξετάσεις στα εξής 4 μαθήματα:
  • Νέα Ελληνική Γλώσσα & Γραμματεία (δηλ. Γλώσσα και κείμενα)
  • Ιστορία
  • Μαθηματικά
  • Φυσική
Από τους αρμόδιους εκπαιδευτικούς έχει δωθεί στους μαθητές η εξεταστέα ύλη και έγινε έλεγχος σε κάθε μαθητή προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν όλες τις φωτοτυπίες της εξεταστέας ύλης
στα 4 αυτά μαθήματα.
Παρακαλούμε ελέγξτε και εσείς.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια φωτοτυπία ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων ανά τάξη έχει ως εξής:

Το σχολείο μας βραβεύεται στον 3o Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών
Μικρού Μήκους με τίτλο "Cinema... διάβασες;; ", 

στην κατηγορία animation με το έργο "Δεν είμαστε όλοι ντενεκέδες",
που δημιουργήθηκε την περσυνή σχολική χρονιά.

 

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή των παιδιών σε κατασκηνώσεις ΑμεΑ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές που έχουν γνωμάτευση από Υγειονομική Επιτροπή ή ΚΕΠΑ (όχι από ΚΕΔΔΥ), η οποία θα αναγράφει το ποσοστό αναπηρίας του μαθητή.
Παρακαλούμε όσοι γονείς επιθυμείτε να συμμετέχει το παιδί σας στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα, να επικοινωνήσετε με την Κοινωνική Λειτουργό του σχολείου, μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, προκειμένου να προλάβουμε την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.


Σας ενημερώνουμε πως οι μαθητές δεν θα προσέλθουν στο σχολείο την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ημέρα θρησκευτικής εορτής των Τριών Ιεραρχών.


Αύριο Τρίτη 10-1-2017 το σχολείο μας θα λειτουργήσει κανονικά.


Κλειστά τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου στις 9-1-2017


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου:
Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων τα σχολεία Πρωτοβάθμιάς και Δευτεροβάθμιάς Εκπαίδευσης καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Ηρακλείου  θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 9-1-2017. Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί το απόγευμα της ίδιας μέρας. 
 
 
 


Σας ενημερώνουμε, πως την Παρασκευή 25/11/2016, θα πραγματοποιηθεί σχολικός περίπατος στον κινηματογράφο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ στην Αμμουδάρα, όπου θα παρακολουθήσουμε την μεταγλωτισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων "Μπάτε σκύλοι αλέστε". Παρακαλούμε οι μαθητές να έχουν μαζί τους 3€, ποσό που θα καλύψει 1 σάντουιτς, 1 χυμό και την ταινία. Η προσέλευση των μαθητών στο χώρο του κινηματογράφου, θα γίνει στις 8:30πμ, ενώ η αποχώρησή τους και η λήξη του σχολικού περιπάτου θα είναι στις 11:40πμ. Οι μαθητές θα έρθουν και θα αποχωρήσουν με τα συνήθη μεταφορικά μέσα.


Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016, όλα τα σχολεία της χώρας, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, θα είναι κλειστά λόγω των εκλογών των εκπαιδευτικών για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, και ΚΥΣΔΕ.Την Πέμπτη 27/10/2016 στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο και θα αποχωρήσουν στις 10:00πμ με τα συνήθη μεταφορικά τους μέσα. Δεν θα φέρουν τσάντες.Στις 19/10/2016 ημέρα Τετάρτη το σχολείο μας θα πραγματοποιήσει περίπατο στο Bowling Center (Αντιστάσεως και Ικάρου). Παρακαλούμε οι μαθητές να έχουν μαζί τους 4€, ποσό που θα καλύψει 1 σάντουιτς, 1 χυμό και τα παιχνίδια bowling που θα παίξουν. Προσέλευση 8:30πμ - Αποχώρηση 11:45πμ. Οι μαθητές θα μετακινηθούν με τα συνήθη μεταφορικά τους μέσα.Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες
Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 12/10/2016 και ώρα 18:00 μ.μ. σας καλούμε στην ενημερωτική συνάντηση, με τους διδάσκοντες, στον χώρο του σχολείου.
Μετά το πέρας της ενημερωτικής συνάντησης, θα επακολουθήσειψηφοφορία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (Προεδρείου) του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου.
Παρακαλούμε να παρευρεθείτε όλοι.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ειδικού Γυμνασίου
Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, από την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, μπορείτε να παραλαμβάνετε τους ελέγχους προόδου και τα απολυτήρια των μαθητών. 


Για εκπαιδευτικούς και γονείς:


Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες
Σας ενημερώνουμε ότι:
1. Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί από τους μαθητές του σχολείου μας η Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση ¨Η Καλλίστω και οι καλικάντζαροι".

Αμέσως μετά την γιορτή και έως τις 13:00 μ.μ. θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου/βαθμολογίας των μαθητών για το Α΄ τρίμηνο και οι καθηγητές θα σας ενημερώσουν για την επίδοση των παιδιών σας.
Συνεπώς τα παιδιά θα σχολάσουν στις 11:30 π.μ.

2. Την ίδια ημέρα, από τις 17:00 μ.μ. έως τις 21:00 μ.μ., καθώς και την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα, στο Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Άη Γιάννη
(πάρκο Μικράς Ασίας - παραπλεύρως Β΄ΔΟΥ Λ.Κνωσσού) θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο παζάρι με κατασκευές και χειροτεχνίες των μαθητών μας, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί ξανά η Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση στους παρευρισκόμενους.
Παρακαλούμε να ενισχύσετε με την παρουσία σας αυτή την προσπάθεια των μαθητών και του σχολείου μας.

3. Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου το σχολείο μας ενόψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών θα επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο "ΤΑΛΩΣ".
Η μεταφορά τους θα γίνει τη συνήθη ώρα με τα συνηθισμένα μεταφορικά τους μέσα, με αποχώρηση από εκεί στις 10:30 π.μ.


Το σύγχρονο σχολείο συναντά το αρχαίο θέατρο
29-09-2015:
 Αγαπητοί γονείς,
την Δευτέρα 5-10-2015 και ώρα 6:00 μ.μ. σας προσκαλούμε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου προκειμένου να συμμετάσχετε στην 1η συνέλευση και εν συνεχεία στην διεξαγωγή ψηφοφορίας για την εκλογή του Προεδρείου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου.
Όπως και τα προγενέστερα σχολικά έτη, ομοίως και η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με σοβαρότατα ελλείμματα στην στελέχωση του σχολείου σε ειδικό βοηθητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων.
Η στήριξη και η συσπείρωση του συλλογικού μας οργάνου είναι επιτακτική αφενός μεν για την καλύτερη συνεργασία μας με το σχολείο και αφετέρου για την διεκδίκηση απαραίτητων αιτημάτων  - όπως αυτό της άμεσης στελέχωσης του προσωπικού του σχολείου κ.α., που απορρέουν από το θεσμοθετημένο δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν Παιδεία.
Παρακαλούμε θερμά όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας για την παρουσία τους.
29-09-2015: Αύριο Τετάρτη 30-09-2015 το σχολείο μας θα επισκεφθεί Iraklio Bowling Center, προκειμένου οι μαθητές να παίξουν το οικείο παιχνίδι. 
Οι μαθητές θα προσέλθουν την συνήθη ώρα με τα συνήθη μεταφορικά μέσα στον προαναφερόμενο χώρο. Η αποχώρηση από εκεί θα γίνει στις 11:00. Παρακαλούμε οι μαθητές να κρατούν 3,5€, ποσό που θα καλύψει τα έξοδα του παιχνιδιού, ενός τοστ και ενός χυμού.


Σας ανακοινώνουμε ότι αύριο ημέρα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 9:30π.μ. θα πραγματοποιηθεί αγιασμός στο σχολείο μας.
Σας περιμένουμε όλους!

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας πως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-6-2015, από τις 9:30πμ έως τις 13:30μμ, θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου και τα απολυτήρια των παιδιών.
Στο Φεστιβάλ παίρνει μέρος το τμήμα Γ2 του σχολείου μας! Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να παραβρεθείτε!
http://digifest-ira.blogspot.gr/

Πρόγραμμα του φεστιβάλ11/3/2015:  Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 13/3/2015 θα δοθούν οι βαθμοί του Β΄τριμήνου. Παρακαλούμε να προσέλθετε στις 12:30μ.μ. ώστε να τους παραλάβετε και να ενημερωθείτε για την πρόοδο των παιδιών σας.


 


10/11/2014: Το Εκπαιδευτικό και το 
Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό του σχολείου μας προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας σε συνάντηση-ενημέρωση στο χώρο του σχολείου, την Δευτέρα 10/11/2014 και ώρα 18:30 μ.μ. Μετά την συζήτηση θα ακολουθήσουν οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου